Velkommen til Kennel Arnergaard's.


Vi er et lille stue opdræt i området af Lemvig og Struer. Anja har DKK'S opdrætter uddannelse og kennelnavn. Vi Anja og Søren bor med vores Tibetanske Spaniels og vores West Highland White Terrier i skønne omgivelser, med fjorden på den ene side af huset, og skøn natur med marker og dyr på den anden side. 

Anja er den der tager sig af alt det praktiske med hundene, så som træning dyrlæge, udstilling, pelspleje, leg, kys og kæl, hvor Søren er hygge onkel som elsker at gi dem lidt ekstra med forkælelse kys og kæl. Vores hunde bor frit i vores hus og kommer i sofa hvor vi alle elsker at ligge og hygge. Anja er uddannet i fysioterapi og genoptræning til hunde, og har sin klinik Hund & Fys i tilstødende lokaler til huset, så der er stort set altid nogen hjemme. Klinikken er indrettet med et aktivitets rum til vores hunde, så de har altid uanset vind og vejr mulighed for at blive leget med og stimuleret. 

Sidder du og gerne vil vide mere om vores hunde, eller har du lyst til at komme på besøg og møde dem og os, så er vores dør altid åben for gæster, her er altid kaffe på kanden og vi har altid god tid på en hundesnak.

For yderlig info kan du kontakte Anja på 23837272

Kontakt:

Kennel Arnergaard V/Anja Arnergård

Lemvig - Jylland

Danmark

Tlf: 2383 7272

Mail: anja@kennelarnergaard.dk